SlotForum banner
1 - 4 of 4 Posts

· Registered
Joined
·
303 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Has anyone had an incredibly rough running one of these???

Im running a Williams in now on the bench and it took over 300 mA to get the wheels turning, it still sounds very rough, running at 4V and 130mA, not going to be a race winner this one me thinks.

Will be doing Mr M's in a mo, wonder if his will be any better????
 

· Registered
Joined
·
303 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I think you could be right there, its just a shame that someone specifically chose these things as a class!!!

Still after an hour on the bench un-oiled etc its getting better..................V slowly
 

· Registered
Joined
·
303 Posts
Discussion Starter · #7 ·
QUOTE Why do I get this nagging feeling that mine will be slower?

Im hurt by that Mr M


I dont particularly like them so Im not going to fiddle with them too much.
I have had to give up on the running in as they are too flipping noisy!!
 

· Registered
Joined
·
303 Posts
QUOTE What's this? A sudden sensitive side to impress your new "significant other"?

Yeah right!!!
It might have been worthwhile if she came on here as well!!

Not looking forward to tonight, really cant decide what car to use 'from the movies', what a class...............?!?!?!?!?

Oh and they both draw approximately the same amount of current from my power supply, if anything yours is marginally better. Will oil them up later and see what they do tonight, wheels are as round as a brick though!!!
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top