SlotForum banner

Slot Car-Union: Potrzebuję perspektywy

1.1K views 20 replies 12 participants last post by  Henri  
#1 ·
Konstruktywny post tutaj. Nie próbuję nikogo wrobić.
Szukam tylko perspektywy / wspólnego doświadczenia.

Zamówiłem kilka samochodów od SCU 21 marca.
Zaznaczają, że zamówienia zostaną wysłane w ciągu 24 godzin od otrzymania płatności.
Środki PayPal potwierdzone przez nich tego samego dnia, w którym zamówiłem
Wysłałem kilka wiadomości na ich stronie internetowej w celu uzyskania aktualizacji.
Minęło 8 dni i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.

Zamówiłem od nich kilka rzeczy w przeszłości i jestem zadowolony z ich produktów / usług.

Po prostu ciekawi mnie potencjalny powód (powody) / wspólne doświadczenia dla ich "ciszy radiowej".

Czy są na wakacjach?
Wszelkie pomysły / fakty byłyby bardzo mile widziane.

Z poważaniem!

#2 ·
Ich obsługa zawsze była wzorowa, ale mieszkam we Francji. Dostawa trwa zwykle od dwóch do trzech dni. Nie mogę komentować braku odpowiedzi, ponieważ nigdy nie musiałem się z nimi kontaktować, rzeczy po prostu docierają tak, jak zamówiono.

Chciałbym tylko, żeby nie zmieniali ciągle wyglądu swojej strony internetowej. Im więcej zmieniają, tym bardziej przeciążona i wolniejsza się staje.

Mam nadzieję, że u Ciebie się to rozwiąże.

#3 ·
Zamówiliśmy partię opon Ortmann od Denysa w Slot Car Union i dotarły na czas. Zamówiłem samochód jakiś czas temu i dotarł do Wielkiej Brytanii po około 10 dniach. Nie wiem o żadnych problemach. Spróbuj ponownie - to porządny człowiek i dotrzymuje obietnic.

#5 ·
Byłem osobą, do której odniósł się pan Modifier, zamówiłem cały wybór opon Ortmann do naszej nowej klasy klubowej Carrera GT3. Zakładając, że wszystko, co zamówiłeś, było w magazynie (nasze opony nie były), ale Slot Car Union informował mnie na bieżąco i byłem gotów czekać, ale wszystko pojawiło się w dobrym czasie i musimy zmagać się z następstwami Brexitu!!!

• Like
Reactions: Ovid
#6 ·
Prawdopodobnie bardzo wolna wysyłka.
Niemiecką firmą, z którą robię interesy, jest DHL. Paczki mają tendencję do gromadzenia się po ich stronie, aż do zapełnienia kontenera. Potem jest amerykańska odprawa celna.
Ciekawe, czy zostaniesz obciążony taryfami, gdy przejdzie przez odprawę celną.

#7 ·
Czekam, aż najpierw poinformują, kiedy je wysłali.
Mam dobre doświadczenia z ich międzynarodowym przewoźnikiem.
Dam znać, jeśli zostanę obciążony taryfami.
Próbuję rozszerzyć moją działalność na wszystkich byłych dealerów, od których kupowałem.

#8 ·
Handel transgraniczny bardziej niż kiedykolwiek wydaje się być w obłędnej łasce politycznych klas klaunów.

Z założonymi palcami metaforycznie wystrzeliwujemy w sieć nasze zamówienia z loterii, a następnie z konieczności musimy o tym wszystkim zapomnieć, aż do tego szczęśliwego dnia, kiedy nagle nasz listonosz, dron dostawczy, przybywa z niecierpliwie oczekiwaną, zapakowaną przyjemnością z daleka…

Śledzona trasa dostawy z Slot Car Union do mnie w republikańskim Dzikim Zachodzie Cork zawsze wydaje się prowadzić przez kilkudniowe oczekiwanie w tajemniczym centrum paczek gdzieś w północnej Francji (galijskie wzruszenie ramionami).

#10 ·
Zamówienia zagraniczne to całkowity strzał w dziesiątkę, jeśli zostaniesz okradziony przez brytyjski urząd celny, miałem jeden samochód z Australii, który nie został trafiony, i zamówienie na trzy samochody z USA, które nie zostało trafione.
A jeśli już zostaniesz trafiony, Poczta, ze wszystkich organizacji, uderza cię "Opłatą manipulacyjną" i nie dodają NIC do wartości! Świat po prostu stał się mega-chciwy. :mad:

#17 ·
Mam również pewne problemy w tej chwili, slotcar-union.com otrzymało moją kwotę... jednak strona internetowa wskazuje "oczekiwanie na przelew". Nie otrzymuję żadnej poczty o śledzeniu przesyłki i nie odpowiadam na pytania za pośrednictwem poczty lub serwera internetowego... Mamy teraz 8 dni później, a Francja / Holandia nie stanowi problemu pod względem wysyłki... powinna się udać w ciągu 3 dni.